Camping Italië 2023: De beste campings om te bezoeken

Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Italië is een prachtig land met een rijke geschiedenis, cultuur en natuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het land jaarlijks miljoenen toeristen trekt. Een van de populairste manieren om Italië te verkennen is door middel van kamperen. In dit artikel zullen we de beste campings in Italië bespreken die je in 2023 kunt bezoeken.

  1. Camping Village Roma Capitol

  De Camping Village Roma Capitol is gelegen in de buurt van Rome en is een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. De camping beschikt over ruime staanplaatsen en comfortabele accommodaties. Er is een zwembad, een restaurant en een supermarkt op het terrein. Daarnaast is er een shuttlebus die je naar het centrum van Rome brengt.

  2. Camping Village Cavallino

  De Camping Village Cavallino is gelegen aan de Adriatische kust en is een ideale camping voor gezinnen. De camping beschikt over een groot zwembad, een speeltuin en een animatieteam dat activiteiten organiseert voor kinderen. Daarnaast is er een restaurant en een supermarkt op het terrein. De camping ligt op korte afstand van Venetië, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om deze prachtige stad te verkennen.

  3. Camping Village Fabulous

  De Camping Village Fabulous is gelegen in de buurt van Rome en is een ideale camping voor gezinnen. De camping beschikt over een groot zwembad, een speeltuin en een animatieteam dat activiteiten organiseert voor kinderen. Daarnaast is er een restaurant en een supermarkt op het terrein. De camping ligt op korte afstand van het strand en is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

  4. Camping Village Isuledda

  De Camping Village Isuledda is gelegen op het eiland Sardinië en is een ideale camping voor natuurliefhebbers. De camping ligt direct aan het strand en beschikt over ruime staanplaatsen en comfortabele accommodaties. Er is een zwembad, een restaurant en een supermarkt op het terrein. Daarnaast is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor kinderen en volwassenen.

  5. Camping Village Baia del Silenzio

  De Camping Village Baia del Silenzio is gelegen aan de Ligurische kust en is een ideale camping voor rustzoekers. De camping ligt direct aan het strand en beschikt over ruime staanplaatsen en comfortabele accommodaties. Er is een zwembad, een restaurant en een supermarkt op het terrein. Daarnaast is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor kinderen en volwassenen.

  Conclusie

  Italië is een prachtig land om te kamperen. Er zijn tal van campings die geschikt zijn voor gezinnen, natuurliefhebbers en rustzoekers. De bovengenoemde campings zijn slechts een kleine selectie van de vele campings die Italië te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een camping in de buurt van een grote stad of juist in de natuur wilt kamperen, Italië heeft voor ieder wat wils.

  Share:

  Facebook
  Twitter
  Pinterest
  LinkedIn
  On Key

  Related Posts