Hotels in Italië aan zee

Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Italië is een prachtig land met een lange kustlijn aan de Middellandse Zee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel hotels te vinden zijn aan de kust. In dit artikel bespreken we de beste hotels in Italië aan zee.

  1. Grand Hotel Tremezzo

  Het Grand Hotel Tremezzo is een vijfsterrenhotel gelegen aan het Comomeer in Lombardije. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Het hotel beschikt over 90 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  2. Hotel Santa Caterina

  Het Hotel Santa Caterina is een vijfsterrenhotel gelegen aan de Amalfikust in Campania. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen. Het hotel beschikt over 66 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  3. Hotel Excelsior Venice Lido Resort

  Het Hotel Excelsior Venice Lido Resort is een vijfsterrenhotel gelegen op het Lido van Venetië in Veneto. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende eilanden. Het hotel beschikt over 197 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  4. Hotel Byron

  Het Hotel Byron is een vijfsterrenhotel gelegen aan de Ligurische Zee in Ligurië. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen. Het hotel beschikt over 65 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  5. Hotel Il Pellicano

  Het Hotel Il Pellicano is een vijfsterrenhotel gelegen aan de Tyrreense Zee in Toscane. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende heuvels. Het hotel beschikt over 50 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  6. Hotel Le Sirenuse

  Het Hotel Le Sirenuse is een vijfsterrenhotel gelegen aan de Amalfikust in Campania. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen. Het hotel beschikt over 58 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  7. Hotel Villa Cora

  Het Hotel Villa Cora is een vijfsterrenhotel gelegen aan de Tyrreense Zee in Toscane. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende heuvels. Het hotel beschikt over 46 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  8. Hotel Splendido

  Het Hotel Splendido is een vijfsterrenhotel gelegen aan de Ligurische Zee in Ligurië. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen. Het hotel beschikt over 67 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  9. Hotel Eden Roc

  Het Hotel Eden Roc is een vijfsterrenhotel gelegen aan het Lago Maggiore in Piemonte. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Het hotel beschikt over 42 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  10. Hotel San Pietro

  Het Hotel San Pietro is een vijfsterrenhotel gelegen aan de Amalfikust in Campania. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen. Het hotel beschikt over 57 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een buitenzwembad en een privéstrand.

  Conclusie

  Italië heeft veel te bieden als het gaat om hotels aan zee. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een ontspannen vakantie met het gezin, er is altijd wel een hotel dat aan jouw wensen voldoet. De hotels die we hier hebben besproken zijn slechts een kleine selectie van de vele prachtige hotels die Italië te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw droomvakantie in een van de vele hotels in Italië aan zee!

  Share:

  Facebook
  Twitter
  Pinterest
  LinkedIn
  On Key

  Related Posts